Balidriver NL
Over Balidriver
Foto's Putu
Prijzen
Bali dagtrips
Bali halve-dag trips
Actie en avontuur
Komodo AdventureTour
Gastenboek
Contact en afspreken
Goed om te weten
Balidriver Homestay
Balidriver English
Balidriver Facebook
Bali Impressions

 

Over Balidriver

Balidriver is Putu Liong. Putu is al meer dan 10 jaar "Bali driver". Hij is geboren en getogen op Bali en hij weet er werkelijk álles te vinden.

Putu is getrouwd en heeft een zoon en twee dochters. Hij is afkomstig uit de omgeving Besakih (Mount Agung en de Mothertemple). Met zijn gezin woont hij in Den Pasar.

 

 

Balidriver: Pleasant and Professional
Balidriver.nl is Putu's eigen bedrijf en maakt gebruik van goed en betrouwbaar materiaal. Veiligheid staat bij hem hoog in het vaandel en hij volgt regelmatig cursussen om zijn vaardigheden op peil te houden. In de auto heeft Putu alle documenten ter inzage liggen. U hoeft er niet om te vragen: ze zitten in een mapje in het opbergvak achter de bijrijders-stoel!

Wat doet Putu precies
Putu levert natuurlijk elke toeristische excursie uit de reisgidsen. Daarnaast staat hij open voor elk avontuurlijk plan; afwijkende trips, ook over meerdere dagen zijn met hem te plannen. Desgevraagd kan hij u uitstekend adviseren over alternatieven voor de gebruikelijke trips. Putu's excursies starten vanaf 300.000 rupiah (ca. 24 euro).

Bent u voor het eerst op Bali? Vraag Putu dan een kennismakingstrip samen te stellen. Gegarandeerd dat u Bali écht hebt gezien en dat u veel te weten komt over de Balinese cultuur, de mensen, de kunst en kunstnijverheid en het heerlijke eten!

Putu heeft zeer veel contacten op het eiland, daardoor kan hij voor een goede prijs leuke arrangementen boeken zoals wildwaterkanoën, of dolfijnen kijken bij Lovina Beach.

Duidelijkheid en zekerheid
Besluit u om met Putu Bali te gaan verkennen? Dan hebt u duidelijkheid en zekerheid. Met Putu bespreekt u vantevoren wat u wilt gaan doen en wat dat gaat kosten. Putu geeft u daarover duidelijke informatie en u komt niet voor verrassingen te staan. Op de afgesproken dag staat Putu stipt op tijd voor uw hotel en het avontuur kan beginnen. Eten en drinken onderweg is nooit een probleem, een seintje is genoeg. Putu zorgt ervoor dat u in een betrouwbaar restaurantje terecht komt. Wilt u lekker gaan shoppen? Ook dan blijft Putu bij u in de buurt. Voor de veiligheid, om u te helpen met onderhandelen en om de tassen alvast in de auto te zetten!


www.balidriver.nl
Balidriver. Professional & pleasant!